Despre noi

Despre companie și producere

„General Building”SRL  -producem și livrăm materiale de construcție pe teritoriul Republicii Moldova.
Linia de produse ANSWERGLOB și MEȘTERUL DIBACI sunt recunoscute pe piața interna a țării din punct de vedere al calitații.

În perioada anilor 2015-2018 comapania își asuma responsabilitatea de a livra materiale de construcție produse la fabrica din or.Florești care are misiunea să controleze efectiv livrarea produsului de la centru spre nordul țării, iar fabrica din com.Grătiești control efectiv al livrării produsului de la centru spre sudul țării.

O importantă misiune în dezvoltarea și controlul calității produselor o are laboratorul tehnologic, care zilnic monitorizează liniile de producere astfel avînd un nivel  al calitații  superior.

Baza calității produsului este determinată de 2 factori importanți:

1.Utilajul automatizat de ultimă generație.

2.Furnizori certificați de materie primă.
Un alt pilon important este departamentul de vînzări al comapaniei care asigura clientul cu diferite oferte, pachete de produse pentru montarea gresiei în baie, bucătării, pe pardosea caldă sau obișnuită.
Termoizolarea fațadelor este asigurată de companie de la materialul termoizolant, montarea/lipirea, armarea cu plasă și adeziv de calitate superioară cît și aplicarea tencuielii decorative cu adaos siliconat.
Un alt sector în tehnologia construcțiilor este lucrările de tencuire a suprafețelor minerale interioare ale cladirilor locative cît și administrative cu tecuieli pe bază de ipsos și amorse grund pentru prelucrarea acestor suprafețe înainte de tencuire cu material ipsos.

experts_1_org-1.jpg

Departament vînzări

Procesăm rapid solicitarea dumneavoastră de la comandă pînă la livrare.

cercetare-2

LUCRU ÎN ECHIPĂ

Avem o experiență bogată în dezvoltare și monitorizare a proceselor de producere.

Consultare

Oferim informația necesară către client pentru a asigura o încredere bună.